Mindfulness for Social Transformation – Final Report

Povinný výstup z projektu

Prinášame vám povinný výstup z nášho medzinárodného projektu pod názvom Mindfulness for Social Transformation, ktorého hlavnú aktivitu sme realizovali v Gruzínsku.

Náš projekt sa zameral na posilnenie kľučových životných kompetencií pracovníkov s mládežou a mládežníckych lídrov z piatich krajín Európskej únie a Kaukazu.

V dňoch 7. až 13 máj sme v meste Bakuriani v Gruzínsku realizovali 7. dňové medzinárodné školenie za účasti 24 mladých lídrov a pracovníkov s mládežou, ktorí sú aktívny v mimovládnych organizáciách v Poľsku, Arménsku, Azerbajdžane, Gruzínsku a Slovensku.

Projekt pod názvom „Mindfulness for Social Transformation“ je podporený z programu ERASMUS+ pre oblasť mládeže.

Partnermi projektu sú:

  • MVO Proxima* – Slovakia     
  • GYUMRI YOUTH INITIATIVE CENTRE NGO – Armenia        
  • SAGLAM DUSUNCE GENCLER TESKILATI ICTIMAI BIRLIYI – Azerbaijan   
  • APD – ACADEMY FOR PEACE AND DEVELOPMENT – Georgia 
  • Stowarzyszenie Akwedukt – Poland

Naším výstupom z projektu, ktorí vám prinášame a ktorý si môžete stiahnuť je tzv. Final Report, ktorý zachytáva naše školenie, témy a teoretický základ školenia, dôležité linky pre ďalšie štúdium, ale aj fotografie zo školenia.

Dúfame, že sa vám náš materiál bude páčiť.

Náš projekt bol podporený z programu ERASMUS+ oblasť Mládež. Projekt bol administrovaný Národnou Agentúrou programu Erasmus+ pre oblasť mládeže a športu, ktorá je súčasťou organizácie NIVAM – Národný inštitút vzdelávania a mládeže.

Zanechať Komentár